Etika

A MOHU MOL Hulladékgazdálkodási Zrt a MOL-csoport tagjaként elkötelezett a korrekt, etikai kultúrán és megfelelésen alapuló üzleti működés iránt. Kizárólag etikus magatartással és a jogszabályi előírások teljes körű tiszteletben tartásával biztosítható a munkavállalók, vevők, üzleti partnerek, a közösségek és a többi érdekelt felek bizalma. Ennek érdekében a vállalat magára nézve kötelezővé teszi a MOL-csoportban már 1992-ben kiadott, s azóta számos alkalommal megújult
Etikai és Üzleti Magatartási kódexben megadott alapértékeket.

A működést érintő etikátlan, vagy nem megfelelő magatartás, vagy ennek akár látszata is kedvezőtlenül érintheti a vállalatba vetett bizalmat, ezért a MOL‑csoport tagjaként a MOHU MOL Hulladékgazdálkodási Zrt. a zéró tolerancia elvét alkalmazza a korrupcióval, a kartelekkel, az emberi jogok súlyos megsértésével és az egészségvédelmi, biztonsági, és környezetvédelmi szabályok megsértésével szemben.

Az Etikai és Üzleti Magatartási Kódex megszegésének jelentésére lehetősége van Speak Up! rendszerben, vagy a  speakup@mohu.hu e-mail címre történő levél küldésével.

A MOHU MOL Hulladékgazdálkodási Zrt. működése során alkalmazott etikai alapjainak megszilárdítása és megőrzése, valamint alapértékeink védelme minden érdekelt fél számára közös érdek és cél.

További információk és letölthető dokumentumok találhatóak a MOHU oldalán.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Olvasási beállítások