Fémkereskedelmi tevékenység

Fémkereskedelmi tevékenység

Hívjon minket: +3670/709-9802

  • Társaságunk a központi telephelyén, a megfelelő jogszabályi kötelezettségek betartása mellett jogosult fémkereskedelmi tevékenység folytatására, valamint a rendelkezésünkre álló személyi és tárgyi eszközökkel a hulladékok jegyzékéről szóló rendeletbe foglalt valamennyi vas- és színesfém hulladék szállítására és átvételére tudunk vállalkozni, az érvényes hatósági engedélyeink alapján.
  • Ipari – intézményi partnereinknél keletkező gyártásközi és amortizációs vashulladékok, öntvények, hulladékká vált eszközök, gépek, berendezések, továbbá színesfémek (pl. alumínium, vörös- és sárgaréz, saválló hulladékok, stb.), illetve színesfémtartalmú hulladékok (pl. kábelek, villanymotorok, stb.) felvásárlásával és értékesítésével is foglalkozunk.
  • Felvásárlási áraink és kondícióink mindig igazodnak az aktuális piaci körülményekhez, ármozgásokhoz, ennek megfelelően partnereinknek legtöbb esetben nem fix egységáras, hanem az LME-hez, illetve BDSV-hez indexáltan képezünk felvásárlási egységárakat.
  • Vállaljuk a folyamatos vagy eseti gyűjtéshez szükséges, partnereink részéről igényelt hulladéktároló edények, konténerek kihelyezését, igény esetén folyamatos biztosítását.
  • Igény esetén a keletkezés helyén, a hulladékok csipegetős és polipkanalas daruval történő rakodását is tudjuk vállalni multiliftes 10 – 20 -30 m3 kapacitású konténereinkbe, továbbá nagy méretű és tömegű selejt berendezések esetén vállaljuk lángvágással ezek adagolható méretűre történő darabolását is.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Olvasási beállítások